“Hvorfor trenger jeg en reservedag…” Første Gocheokdome-dobbeltoppgjør noensinne, Hong Won-ki rasende, Choi Won-ho også i tvil


Kiwoom-manager Hong Won-ki var opprørt over den første dobbeltkampen i Gocheok-dome noensinne, mens Hanwha-manager Choi Won-ho også satte spørsmålstegn ved den.

KBO offentliggjorde kampprogrammet for resten av sesongen den 29. denne måneden, og det har vært mange misnøye røster på banen. På grunn av rekordmange avlysninger på grunn av regnvær ble terminlisten forskjøvet, og man ble tvunget til å arrangere dobbeltkamper, noe som har skapt uenighet blant enkelte lag.

Da de gjenværende kampene ble offentliggjort den 29. oktober, sa Kiwoom-trener Hong Won-ki: “Det er en urimelig tidsplan. Vi har en reservedag etterpå, men de bestemte seg for å legge et dobbeltoppgjør den dagen. Det er vanskelig å forstå”, sier han og uttrykker sin misnøye med at det er satt opp et dobbeltoppgjør mot Hanwha i Gocheok Dome den 9. neste måned.

Det er første gang på åtte år at det arrangeres et dobbeltoppgjør i Gocheok Dome, som ikke er utsatt for regnavlysninger, siden åpningen i 2016. Etter at serien med to kamper ble avskaffet i år, ble den ikke-arrangerte Hanwha-Keum-kampen lagt til den eksisterende kampen den 9. for å danne et dobbeltoppgjør.

Kiwoom, som har Gochukdome som hjemmebane, har spilt 120 kamper, flest i ligaen. Det er 16 kamper mer enn KIA, som har spilt færrest (104). Mens de andre lagene spilte uavbrutt selv om de hadde en fridag på grunn av regn, ble de resterende lagene tvunget til å spille sju kamper på seks dager.

Problemet er at Hanwha-Kiwoom-kampen har fire reservedager – 11. september, 13.-14. september og 30. september – og selv om det er god plass i programmet til ikke å spille dobbeltkamper, valgte KBO å gjøre det av hensyn til de andre lagene. Kiwoom har færrest dobbeltkamper av de 10 lagene, med bare én.

Hanwha, det andre laget som skal spille dobbeltoppgjør mot Kiwoom, er også forundret. Den 30. oktober sa Hanwha-trener Choi Won-ho: “Vi kan ikke noe for at det ikke er noen reservedag, men begge lagene har regnværsdager, så hvorfor må vi spille et dobbeltoppgjør?” “Hvorfor har vi en reservedag i Gocheokdome…”, spurte han. Gocheok Dome kan selvsagt bli avlyst på grunn av naturkatastrofer, men det har ikke skjedd på åtte år. Det er også vanskelig å forstå hvorfor en kuppelstadion som aldri blir avlyst på grunn av regn, er planlagt fire dager i forveien.

“Vi kan ikke spille åtte kamper på rad (før Jamsil Doosan 12. september), så selv om vi ikke kan spille mandag (11. september), har vi ikke onsdag og torsdag (12.-13. september). Jeg skjønner ikke hvorfor vi skal spille to kamper når vi kunne ha spilt på onsdag”, sier han.메이저놀이터

Til tross for opprøret er det lite sannsynlig at det annonserte programmet blir endret. Hanwha må også forberede seg på sju kamper på seks dager, inkludert et dobbeltoppgjør neste uke. Moon Dong-ju avslutter sesongen tidlig 2. september mot LG i Jamsil på grunn av inningsbegrensninger og forberedelser til Asialekene i Hangzhou.

“For Futures er Kim Ki-joong det beste alternativet, sier Choi. Vi har også Nam Ji-min på førstelaget, men han kastet ikke en omgang i forrige kamp (fem runs på ⅔ omgang mot KIA i Gwangju 26. juni). Jeg tror vi trenger å se mer. Vi har et dobbeltoppgjør, så vi forbereder også Jang Min-jae (fra Futures). Vi prøver å sette opp kastere som kan gå langt.”


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *